Begin oktober verschijnt de nieuwe editie van de grote Van Dale. Vanaf 18 juli kunt u deze met € 30,- voorintekenkorting bestellen in de webwinkel van Onze Taal. U betaalt dan slechts € 149,- in plaats van € 179,-. Als u belangstelling hebt voor deze aanbieding, stuur dan een mail naar onze administratie: administratie@onzetaal.nl.*

De vijftiende papieren editie van de grote Van Dale is ten opzichte van de vorige editie (2005) ingrijpend vernieuwd: maar liefst 18.000 nieuwe trefwoorden, plus meer betekenissen, uitleg en voorbeeldzinnen – en ook de allernieuwste uitdrukkingen (zoals een stip aan de horizon zetten) staan erin. In deze editie worden voor het eerst vijfhonderd 'lastige' lemma's met illustraties verduidelijkt, en er zijn kaderteksten met taalweetjes toegevoegd, over onderwerpen als nadruktekens, alliteratie en taalvariatie.

Als extra bij dit papieren woordenboek ontvangt u een jaar lang toegang tot de onlineversie – ook geschikt voor smartphone en tablet – die ook een 'wikifunctie' heeft, zodat u zelf woorden, plaatjes en filmpjes kunt toevoegen. In de onlineversie vindt u verder veel samenstellingen die niet in het papieren woordenboek staan, en andere extra's, zoals de vervoeging van werkwoorden.

Door de nieuwe grote Van Dale bij ons te bestellen, steunt u het Genootschap Onze Taal.


* Zodra de nieuwe grote Van Dale via onze webwinkel te bestellen is, sturen wij u een link. U kunt vervolgens zelf de bestelling plaatsen en afrekenen. Het woordenboek wordt na verschijnen zonder bijkomende kosten bij u thuisbezorgd. Deze kortingsactie is geldig tot en met 18 oktober 2015.