Wilt u duizenden taalliefhebbers bereiken? Onze Taal biedt diverse mogelijkheden.

Onze Taal is een levendig, leerzaam en prettig leesbaar tijdschrift over alles wat te maken heeft met taal in het algemeen en het Nederlands in het bijzonder. Het tijdschrift verschijnt tien keer per jaar, in een oplage van 28.500 exemplaren. Het bereik is groter: uit lezersonderzoek (DUO, juni 2015) blijkt dat Onze Taal elke maand door 67.000 mensen gelezen wordt.

Adverteren in andere media van het Genootschap Onze Taal

Niet alleen het tijdschrift biedt mogelijkheden voor adverteerders. Ook op de website en in de verschillende nieuwsbrieven (Ledennieuwsbrief, Taalpost, Woordpost) kunt u adverteren. Lees meer over de adverteermogelijkheden. 

Website

Maandelijks bezoeken 1 miljoen taalliefhebbers de website van Onze Taal, veelal voor een taaladvies.

Nieuwsbrieven

Taalpost biedt taalnieuws, tips, taalevenementen, oproepen. Frequentie: 3 x per week; 36.440 abonnees. Zie https://onzetaal.nl/nieuws-en-dossiers/nieuwsbrieven​
Woordpost licht moeilijke woorden uit de actualiteit toe met betekenis, uitspraak en herkomst. Frequentie: 2 x per week; 35.654 abonnees. Zie https://onzetaal.nl/nieuws-en-dossiers/nieuwsbrieven.
De ledennieuwsbrief wordt verstuurd naar alle leden van Onze Taal en bevat nieuws over de vereniging, een kijkje achter de schermen, een quiz en vaak een ledenaanbieding. Frequentie: 1 x per maand, 16.000 abonnees. 

Meer informatie

Hier vindt u de tarievenkaart (inclusief vershijningsschema van Onze Taal). 

​Contact

 

 

Paula Vrolijk informeert u graag over de mogelijkheden van adverteren in de media van Onze Taal. Zij is te bereiken via adverteren@onzetaal.nl en 070 - 356 12 20.