Er moeten meer jonge mensen enthousiast worden om Nederlands of een andere taal te gaan studeren! Hét middel daarvoor is Onze Taal, want in ons tijdschrift staat de veelzijdigheid van taal elke maand vol in de schijnwerpers. Om scholieren en studenten in Nederland en België te laten kennismaken met deze veelzijdigheid begon Onze Taal deze zomer met de actie Sponsor een student. Via deze actie konden Onze Taal-leden een studentenlidmaatschap voor een student of scholier sponsoren. Dat leverde veel enthousiaste reacties én sponsors op!

Daarom kunnen we nu aan bovenbouwleerlingen en eerstejaars studenten een Onze Taal-lidmaatschap aanbieden. Zij ontvangen dan een jaar lang gratis het tijdschrift Onze Taal. Dat betekent een levendige en leerzame kennismaking met allerlei onderwerpen: etymologie, argumentatie, tekstgenres, duidelijk schrijven, spelling, en nog veel meer. De rode draad bij dit alles is plezier in taal. Op de achterpagina ‘Ruggespraak’ staan bovendien elke maand de grappigste taalkronkels uit de media - hardop lachen gegarandeerd.

De spelregels 

  • De actie is bestemd voor bovenbouwleerlingen in het voortgezet onderwijs, eerstejaars studenten op een hogeschool of universiteit, en mbo-studenten in Nederland of België. 
  • Het is helaas niet mogelijk om een lopend lidmaatschap om te zetten in een gesponsord lidmaatschap.  
  • Het gesponsorde lidmaatschap loopt na een jaar automatisch af. Twee maanden voor de einddatum krijgt de student een aanbod om het lidmaatschap zelf voort te zetten.  
  • Aanmeldingen worden in volgorde van binnenkomst behandeld.  
  • Het aantal beschikbare lidmaatschappen hangt af van het aantal sponsors. Zijn er geen lidmaatschappen beschikbaar, dan komt de aanmelder op een wachtlijst. 

Ben jij een student die in aanmerking komt? Klik hier om je aan te melden.
Ken je een student die dit leuk zal vinden? Stuur het aanmeldformulier dan door!

Bent u lid van Onze Taal en zou u ook graag een student of scholier willen sponsoren? Klik dan hier.