Taaltrainingen met open inschrijving

Wilt u uw kennis van de Nederlandse spelling-, grammatica- en leestekenregels opfrissen? De Taaladviesdienst verzorgt taaltrainingen met open inschrijving op verschillende locaties in Nederland. Onder leiding van een van de ervaren taaladviseurs van Onze Taal spijkert u uw kennis bij tijdens een leerzame en praktijkgerichte bijeenkomst.

Voor wie?

Iedereen kan zich voor onze trainingen inschrijven. Leden van Onze Taal krijgen korting. Het niveau van onze trainingen is vrij hoog. Veel van onze cursisten zijn redacteur, tekstschrijver, vertaler, docent of student. Maar ook andere geïnteresseerden zijn uiteraard van harte welkom. De trainingen zijn niet geschikt voor mensen die het Nederlands als tweede taal leren. (Meer informatie over cursussen Nederlands als tweede taal vindt u in dit advies.)

Welke onderwerpen?

We bieden de volgende trainingen aan:

Data en locaties voor de trainingen in het voorjaar van 2016:

Onderstaande trainingen vinden plaats in de Openbare Bibliotheek te Amsterdam.
Deze locatie is goed bereikbaar met openbaar vervoer en auto.

 
 
Dinsdag 16 februari Opfristraining taalregels
Zaterdag 12 maart Complete training spelling
Donderdag 17 maart Opfristraining taalregels
Dinsdag 19 april Complete training spelling
 


Prijs
Deze trainingen kosten € 175,- voor niet-leden, en € 140,- voor leden van Onze Taal, inclusief trainingsmateriaal. Inschrijven kan via tel. 070 - 356 12 20.
Wilt u lid worden van Onze Taal en direct profiteren van deze korting? Een lidmaatschap kost € 36,- per jaar. Aanmelden kan hier

PE-punten

Beëdigde tolken en vertalers kunnen voor het volgen van de spellingtraining of de opfristraining PE-punten aanvragen via de website van Bureau Wbtv

Jaarwoord banner
-

-