Taaltrainingen

Wilt u uw kennis van de Nederlandse spelling-, grammatica- en leestekenregels opfrissen?

De Taaladviesdienst verzorgt taaltrainingen op verschillende locaties in Nederland. Onder leiding van een van de ervaren taaladviseurs van Onze Taal spijkert u uw kennis bij tijdens een leerzame en praktijkgerichte bijeenkomst.

Voor wie?

Iedereen kan zich voor onze trainingen inschrijven. Leden van Onze Taal krijgen korting. Het niveau van onze trainingen is vrij hoog. Veel van onze cursisten zijn redacteur, tekstschrijver, vertaler, docent of student. Maar ook andere geïnteresseerden zijn uiteraard van harte welkom. De trainingen zijn niet geschikt voor mensen die het Nederlands als tweede taal leren. (Meer informatie over cursussen Nederlands als tweede taal vindt u in dit advies.)

Welke onderwerpen?

We bieden de volgende trainingen aan:

Inschrijven voor deze trainingen kan via de webwinkel van Onze Taal

Andere datum/regio
Bent u geïnteresseerd in een taaltraining van Onze Taal, maar wilt u deze in een andere regio of op een andere datum volgen?
Vul dan
dit formulier in, dan houden wij u op de hoogte.

Prijs
Deze trainingen kosten € 249,- voor niet-leden, en € 209,- voor leden van Onze Taal. Bij de trainingen is trainingsmateriaal plus een boekenpakket inbegrepen. Inschrijven kan via onze webwinkel of tel. 070 - 356 12 20.

Wilt u lid worden van Onze Taal en direct profiteren van deze korting? Een lidmaatschap kost € 36,- per jaar. Aanmelden kan hier

PE-punten
Beëdigde tolken en vertalers kunnen voor het volgen van de spellingtraining of de opfristraining PE-punten aanvragen via de website van Bureau Wbtv.

Meer informatie
Hebt u vragen over de trainingen? Neem contact met ons op. Dat kan telefonisch (070 - 362 66 24) of per e-mail.

Jaarwoord banner
-

-