Taaltrainingen

Wilt u uw kennis van de Nederlandse spelling-, grammatica- en leestekenregels opfrissen?

De Taaladviesdienst verzorgt taaltrainingen op verschillende locaties in Nederland. Onder leiding van een van de ervaren taaladviseurs van Onze Taal spijkert u uw kennis bij tijdens een leerzame en praktijkgerichte bijeenkomst.

Voor wie?

Iedereen kan zich voor onze trainingen inschrijven. Leden van Onze Taal krijgen korting. Het niveau van onze trainingen is vrij hoog. Veel van onze cursisten zijn redacteur, tekstschrijver, vertaler, docent of student. Maar ook andere geïnteresseerden zijn uiteraard van harte welkom. De trainingen zijn niet geschikt voor mensen die het Nederlands als tweede taal leren. (Meer informatie over cursussen Nederlands als tweede taal vindt u in dit advies.)

Welke onderwerpen?

We bieden de volgende trainingen aan:

Data en locaties voor de trainingen in het voorjaar van 2016:

donderdag 9 juni
(Deventer)
opfristraining taalregels, nog 12 plaatsen beschikbaar!
donderdag 30 juni
(Beverwijk)

complete training spelling, nog 8 plaatsen beschikbaar!

dinsdag 5 juli
(Amsterdam)
complete training spelling, nog 7 plaatsen beschikbaar!
dinsdag 12 juli
(Amsterdam)
training praktische grammatica en leestekens, nog 10 plaatsen beschikbaar! 

Andere datum/regio
Bent u geïnteresseerd in een taaltraining van Onze Taal, maar wilt u deze in een andere regio of op een andere datum volgen?
Vul dan dit formulier in, dan houden wij u op de hoogte.

Prijs
Deze trainingen kosten € 175,- voor niet-leden, en € 140,- voor leden van Onze Taal, inclusief trainingsmateriaal. Inschrijven kan via onze webwinkel of tel. 070 - 356 12 20.
Wilt u lid worden van Onze Taal en direct profiteren van deze korting? Een lidmaatschap kost € 36,- per jaar. Aanmelden kan hier

PE-punten
Beëdigde tolken en vertalers kunnen voor het volgen van de spellingtraining of de opfristraining PE-punten aanvragen via de website van Bureau Wbtv

Jaarwoord banner
-

-

-

-