De Taaladviesdienst verzorgt taaltrainingen over spelling, grammatica en leestekens. Onder leiding van een ervaren taaladviseur van Onze Taal spijkert u uw kennis bij tijdens een leerzame en praktijkgerichte bijeenkomst.

Voor wie?

Iedereen kan zich voor onze trainingen inschrijven; leden van Onze Taal krijgen korting. Het niveau van de trainingen is vrij hoog (hbo-niveau). Veel van onze cursisten zijn redacteur, tekstschrijver, vertaler, docent of student. Maar ook andere geïnteresseerden zijn uiteraard van harte welkom. De trainingen zijn niet geschikt voor mensen die het Nederlands als tweede taal leren. (Meer informatie over cursussen Nederlands als tweede taal vindt u op deze pagina.)

Welke onderwerpen?

We bieden in de eerste helft van 2018 de volgende trainingen aan:

Aanmelden

U kunt u via de webwinkel van Onze Taal inschrijven voor de trainingen.

Andere datum/regio

Bent u geïnteresseerd in een taaltraining van Onze Taal, maar wilt u deze in een andere regio of op een andere datum volgen?
Vul dan dit formulier in.

Prijs

De trainingen kosten € 229,- (behalve de training Zakelijk schrijven; deze kost € 249,-) voor leden van Onze Taal. Voor niet-leden is de prijs € 275,- (m.u.v. Zakelijk schrijven, deze training kost € 299,-). Bij de prijzen is het trainingsmateriaal en een boekenpakket inbegrepen. Inschrijven kan via onze webwinkel of telefonisch via 070 - 356 12 20 (tussen 13.00 en 15.30 uur).

Wilt u lid worden van Onze Taal en direct profiteren van de ledenkorting? Dat kan! Een lidmaatschap kost slechts € 42,- per jaar. Meld u nu aan!

PE-punten

Beëdigde tolken en vertalers kunnen voor het volgen van een training PE-punten aanvragen via de website van Bureau Wbtv.

Meer informatie

Hebt u vragen over de trainingen? Neem contact met ons op. Dat kan telefonisch via 070 - 217 16 25 of per e-mail (paula.vrolijk@onzetaal.nl).