Met ingang van 2019 organiseert Onze Taal geen open trainingen meer. Zoekt u voor uzelf of voor een collega een training op het gebied van taalregels, spelling, grammatica of zakelijk schrijven? Kijk dan naar onze lijst met opleidingsinstituten die taaltrainingen geven, zie de website van Onze Taal.

Incompanytrainingen

De taaladviseurs van Onze Taal hebben veel ervaring met het geven van trainingen. Als geen ander zijn zij in staat uw medewerkers op weg te helpen en hun taalkennis op te frissen. In overleg met u stellen we een incompanytraining samen die helemaal is afgestemd op de wensen van u en uw collega’s.
Onze Taal kan jaarlijks slechts een beperkt aantal trainingen uitvoeren. We hebben een voorkeur voor uitdagende, interessante opdrachten. Bovendien werken we graag voor opdrachtgevers met een ideële doelstelling. Herkent u zichzelf? Neem dan contact op met Roos de Bruyn voor een verkennend gesprek. Mail naar roos@onzetaal.nl.

Tekstcorrectie

Onze Taal kan jaarlijks slechts een beperkt aantal teksten corrigeren. We hebben een voorkeur voor uitdagende, interessante opdrachten. Bovendien werken we graag voor opdrachtgevers met een ideële doelstelling. Herkent u zichzelf? Neem dan contact op met Roos de Bruyn voor een verkennend gesprek. Mail naar roos@onzetaal.nl.

Dictee

Vindt u het leuk om met collega's, vrienden of familie een wedstrijdje te maken van taal en spelling? Bestel dan een dicteepakket van de Taaladviesdienst. U ontvangt een uitdagend dictee mét uitleg.