Stemmen op partij met spelfouten?

Velden met een * zijn verplicht.

Reacties Er zijn 10 reacties

Cootje

De huidige politici zijn alleen maar bezig met het vullen van hun zakken en het leegtrekken van de onze. Die lui hebben toch geen tijd om hun teksten na te kijken op spelfouten? Je zou bijna medelijden met hen krijgen,.

Robert

Dit kan niet door de beugel!!!! De schande!

Valesca

Als je je in de publieke ruimte begeeft met teksten, behoor je er ook voor te zorgen dat ze foutloos gespeld zijn. Ik vind helemaal niet dat iedereen foutloos moet kunnen spellen (is ook niet realistisch natuurlijk), maar je moet er wel voor zorgen dat er, in dit geval, iemand bij zo’n partij zit die dat wel kan en die een kritische blik op alle teksten werpt voor ze de deur uitgaan. Zo maak je ook gebruik van ieders kwaliteiten, toch?

Bart

Ik vrees dat er dan geen partij meer overblijft om op te stemmen.

Michel

Je keuze van een taalfout laten afhangen nonsens? Als ik een sollicitatiebrief vol met spelfouten schrijf kan ik het ook schudden. Behoort een verkiezingsprogramma niet minstens dezelfde zorgvuldigheid te krijgen als een sollicitatiebrief?

Colin Smith

‘Slecht rijm’ verdient wat mij betreft ook niet de schoonheidsprijs ...

Piet Konings

Je keuze van een taalfoud af laten hangen,wat een baarlijke nonsens.

Ben

Is dit niet dezelfde partij die ook roept: “In Rotterdam spreken we Nederlands”? I rest my case.

Hans

Beide antwoorden zijn een beetje waar voor me: ik beoordeel in eerste instantie de inhoud, maar fouten tegen het Nederlands storen genoeg om de keuze te beïnvloeden.

rop

‘Ongelofeloos’ een stelletje komma….... eerste klas en dan dit soort stunts.
Elk volk krijgt de regering die het verdient!