Breng nu uw stem uit voor de verkiezing van de ‘Beste leraar Nederlands van 2015’!

Velden met een * zijn verplicht.

Reacties Er zijn 165 reacties

Liefde voor taAnoniem

Volgens mij moeten we vooral Frits Spits bedanken! Dankzij zijn programma heeft het vak Nederlands en het onderwijzen van Nederlands meer aandacht gekregen! Frits is de man
en Nederlands heeft gewonnen.

Marina

Succes!

Bernadette

Op het einde van de race wou ik je, samen met al die mensen die met overtuiging voor jou hebben gestemd, graag nog even een hart onder de riem steken, Bert. Veel succes morgen, want al vind jij je tegenkandidaten allebei sympathieke kerels en houd je aan deze wedstrijd sowieso een prachtherinnering over, toch zouden wij je heel graag zien winnen.
Break al leg!!!

Ingrid

Als moeder van één van je leerlingen, weet ik als geen ander dat je deze stem dubbel en dik verdient.

Van de Cruys Myriam

Als schoonzuster van je vroegere collega Gust Van Mulders geef ik je graag mijn stem. Veel succes.

Els Vermeulen

Hoi Bert,

Ik wens je heel vele success toe in je wedstrijd.  Ik ben zelf een oud leerling van Juf Rutgeerts & het OLV - College, en als ik dat enthousiasme van jou en je leerlingen hoor, en mede de steun van onze Bernadette dan kan het enkel maar goed en zelfs uitstekend zijn smile .  Een innovatieve en energetische leerkracht is een factor die mij steed snauw aan het hart heeft gelegen en zijn de leerkrachten die ik mij de dag van nu nog herinner.  Dus, doe zo voort, zou ik zeggen en heel veel mazzles!!!!

kempeneers hugo

Beste Bert

Als oud-leraar klassieke talen van het College geef ik je met alle plezier mijn stem. Fijn initiatief zo’n verkiezing ‘Beste leraar Nederlands van Vlaanderen en Nederland’ en nog fijner Bert, dat jij bij de de 3 genomineerden bent. Het fijnst ware natuurlijk de zegepalm!! Proficiat Bert en
vivat Collegium Vilvordiense.

Frederique

Hoi ik stem voor jou omdat je goed nederlanse les geeft.
Groetjes Frederique van groep 4a

José Janssen

Arnoud Kuijpers is binnen onze Stichting Quadraam niet alleen een geweldige docent Nederlands. Hij inspireert ook andere docenten tot ‘het flippen van de klas’ en het gebruik van apps in de les binnen het Virtueel Ontwikkelingscentrum (VOC). Het VOC is binnen Quadraam hét platform voor docenten om zichzelf te ontwikkelen en professionaliseren volgens het principe ‘halen, brengen en delen’. We maken binnen het VOC volop gebruik van de eigen expertise van docenten. En Arnoud is een ‘brenger’ van het eerste uur. Hij wordt door onze ‘halers’ én door mij zeer gewaardeerd. Bovendien is hij een leuk mens!

theo

Gewoon erg goed

Door deze website te gebruiken accepteert u de cookies zoals beschreven in het cookiebeleid.

OK