Lingo van tv: goed idee?

Velden met een * zijn verplicht.

Reacties Er zijn 9 reacties

Martin Koster

Tja wat wil je. Een goed bekeken programma verbannen naar een heel ongunstig tijdstip en het dan afrekenen op lag kijkcijfers. Wat een enorme oetlul is die autointellectualis die kennelijk over de programmering gaat. Heeft kennelijk thuis niks te vertellen…....

L. Meijers

Van mij mag Lucille blijven maar vooral ook Lingo. Enige aanpassing en variatie is wel nodig. Bijvoorbeeld met spreekwoorden en gezegdes.

Monique

Lingo is een gezellig woordspelletje voor de ouderen en een goede manier voor buitenlanders om de Nederlandse taal te leren.

Greet

Lingo mag weg. Tijd weer voor een taalSPELletje. Lingo is verworden tot de Lucille Werner talkshow.

Peter

Ondanks dat ik Lingo een warm hart toe draag, zie ik toch liever eens een ander taalspelletje. Lingo is en blijft leuk maar ook een beetje eenzijdig. Een nieuw woordspel met meer variatie in de woordlengte zou een aanwinst zijn voor velen!

Jack

Lingo moet blijven.
Het heeft zichzelf in de afgelopen 25 jaar steeds vernieuwd, en ik vind het nog steeds leuk, en niet ik alleen, als ik het zo lees. Ook kinderen hebben er wat aan om spelling te leren, en buitenlanders die Nederlands leren zeer zeker.

Rob

Zoveel mensen, ouderen en jongeren, die hier plezier aan beleven. Laat nog maar een paar jaar doorgaan! Het programma zelf is telkens vernieuwd en aangepast aan deze tijd, dus dat het verouderd zou zijn, vind ik een gezochte reden om het van de buis te halen.

Madeleine Fritz

Zelfs mijn zoon van 5 vindt het geweldig, spel (de balletjes) & taal(gevoel) & alert zijn ineen! Op tv5 is er een (volgens mij nog steeds) vergelijkbaar programma Chiffres & Lettres, erg leuk & leerzaam voor jong & oud. Er is juist behoefte aan spel en quizprogramma’s. Geachte heren & dames netcoördinatoren - mooi woord voor “galgje” - Lingo moet dus blijven, punt uit!

Trudi

Veel buitenlandse cursisten die de Nederlandse taal aan het leren zijn kijken ernaar!