Het mooiste Onze Taal-omslag van 2013

Elke maand zetten onze illustratoren en fotografen zich in om van Onze Taal een klein kunstwerkje te maken. Bekijk hier alle omslagen van 2013. Welk omslag vindt u het mooist? Vink uw favoriet hieronder aan (en ook uw toelichting kunt u hieronder kwijt).

Uitslag

Het winnende Onze Taal-omslag van 2013 is gemaakt door ... Matthijs Sluiter, die op de voorkant van het januarinummer een illustratie maakte over 'Het geheim van goed voorlezen'. Met zijn omslag behaalde hij 29% van de stemmen, en daarmee wint hij een taart met zijn illustratie.

Een eervolle vermelding is er voor Tom Croes, die de tweede én de derde plaats wist te veroveren (voor de foto's voor op het april- en het novembernummer). Alle stemmers, illustratoren en de vormgeefster Karin Nas-Verheijen: enorm bedankt!

Deze poll is gesloten. De uitslag was als volgt:

Bedankt voor uw stem.

Velden met een * zijn verplicht.

Reacties Er zijn 27 reacties

Arjan

kan ook niet meer stemme ma I is wel de beste vint ik

Sarah

okee apart,  mijn eerste x dat ik ooit op deze site kom en ik heb al gestemd?? Hahaha naja mijne zou uit gaan naar I van Tom Croes

Beer

Helaas, ook ik kan niet meer stemmen - terwijl ik dat beslist nog niet had gedaan. Mijn stem zou naar B gegaan zijn.

Hans Zuiderwijk

Ik krijg ook de melding dat ik al gestemd heb terwijl dat niet zo is!

Aart Waterman

Zojuist is mijn stem geblokkeerd omdat ik al gestemd zou hebben - wat pertinent niet het geval is! Gevalletje identiteitsfraude? Jammer. Mijn stem zou naar het novembernummer (I) zijn gegaan, vanwege de fraaie metfoor en compositie van het toetsenbord - al vond ik het aprilnummer ook geslaagd.

erna

Januari! Mooi, sterk getekend. Meteen duidelijk. Humor.

ff

saai

ini dommerholt

Je veter zit los… Mijn kleinkinderen (2 en 4) vinden het al (nog?) grappig. Of zou het komen omdat ik al 64 keer op 1 april jarig ben geweest?

Peter Oole

inspireRende poster dus (dat heb je als je zonder leesbril in het schemer achter ‘t toetsenbord zit.

Peter Oole

Prachtige voorkant (januari 2013) .Zou ik zo als inspiuerende poster willen hebben voor mijn collega’s /ouders van leerlingen in het onderwijs om ze nog meer aan te sporen leeskilometers met de kinderen te maken.